NOK 0,00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Mer frø for penga hos Falkasete - Økologisk utvalg - Frakt fra kr 49 - Fri frakt når du handler over 1000 kr - Rask levering - Gratis retur *

NOK 0,00

Du har ingen produkter i handlekurven.

HomeBloggPulled pork wrap med rødkål og epler

Pulled pork wrap med rødkål og epler

Denne oppskriften passer godt for deg som dyrker rødkål hele året, fordi den trenger nok så mye rødkål. helt utrolig god mat du kan ha på en lørdagskveld som kosemat eller by på når du har gjester. Billig og smaker helt utrolig godt på grunn av barbeque sausen.

Passer for 8-10 personer

SVINENAKKE – PULLED PORK
6 ts chilipulver
2 ts hvitløkspulver
1 ts spisskummen
1/2 ts malt kanel
4 ts brunt sukker
2 ts salt

SAUS
1 liten løk (finhakket)
1 stort hvitløksfedd (finhakket)
1 ss olivenolje
2 ts paprikapulver
1 ts allehånde
1/2 kopp eplecidereddik
1 ss brunt sukker
1 ts melasse
2 ts Worcestershire saus
1 ss ketchup
Noen dråper Tabasco (etter smak)
1/4 kopp vann

MARINERT RØDKÅL
400 g rødkål (revet)
1 stor gulrot (revet)
1 eple (revet)
2 vårløk eller 1 purreløk (fint skivet)
1/4 kopp balsamicoeddik
1 ss olivenolje

ANDRE INGREDIENSER
1200 gr beinfri svinenakke, alternativt kan du kjøpe 2 kg nakkekoteletter og sette de tett sammen i en stekepose slik om de hadde vært en hel svinenakke (fungerer veldig bra)
1/4 kopp vann
isbergsalat
reven racle eller gräddeost
20 stk ekte tortilla

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius.

    Marinering på svinekjøtt:
  2. Tilsett chilipulver, hvitløkspulver, spisskummen, kanel, brunt sukker og salt i en bolle. Bland godt.


For Pulled Pork:

  1. Smør krydderblandingen på svinekjøttet og masser for å dekke godt.
  2. Hell olivenolje i en stor stekepose og legg det krydrede svinekjøttet i. Sett inn i ovnen. Kok i 3,5-4 timer ved 150 grader celsius.

    Til BBQ-saus:
  3. Sett en gryte på komfyren, hell olivenolje og løk i 5 minutter.
  4. Tilsett hvitløk, stek i 2 minutter, og rør deretter inn paprikapulver og allehånde. Kok i 2-3 minutter.
  5. Hell i cidereddik, kok opp og la sausen småkoke.
  6. Tilsett brunt sukker, melasse, Worcestershiresaus, ketchup, tabasco og vann. Rør og kok opp igjen og la det småkoke en liten stund.

    Rødkålsmarinering:
  7. Kombiner revet rødkål, gulrot, eple, grønn løk, balsamicoeddik og olivenolje i en bolle. Bland godt og sett i kjøleskapet for at smakene skal komme sammen.

FINALISERING

  1. Ta svinekjøttet ut av ovnen og la det hvile på skjærebrettet. Riv den i smått slik pulled pork skal være.
  2. Hell juicen fra stekeposen i sausen og rør godt.
  3. Varm opp tortilla på panne eller i en grill (kjappere i grill hvor du steker begge sider samtidig). Rull så opp tortilla med følgende fyll; pulled pork, marinert rødkål, en dryss ost og til slutt saus ovenpå.

Denne retten sviker ingen og smaker utrolig godt.

Pastasaus m chilismak

NOK 63,22 Inkl. mva.

Syltet agurk

NOK 50,32 Inkl. mva.

Agurkmiks

NOK 50,32 Inkl. mva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Annonse -Kosmetikk og sminke

Siste nyheter

Ekte islandsk saltkjøttfarse oppskrift – ekta íslenskt salt kjötfars uppskrift

Er du oppsvokst på Island vet du hva kjötfars er. Kjötfars er noe de aller fleste barn på Island liker å ha til middag....

Fra vikingenes bord til ditt: Hangikjøttets reise til norske tallerkener

Vikingene var alltid på jakt etter det beste blant naturens gaver, og deres lidenskap for mat har satt dype røtter i Norges historie, via...

Konserveringstips: Hvordan oppnå den perfekte balansen mellom sødme og syrlighet i pariseragurkene dine

Er du en fan av pariseragurker, men sliter med å oppnå den perfekte balansen mellom sødme og syrlighet? Da har vi gode nyheter til...

FRA BUTIKKEN